Права категорії CE

Права категорії CE в автошколі на Подолі (Лубни)

Кожна категорія дає можливість керувати будь-яким окремим видом транспорту, це означає, що відкриття нових дає додаткові переваги. Не виняток і CE, до цієї категорії відносяться вантажні автомобілі – «тягачі» (З) з причепами (Е), масою понад 750 кг. По суті, це автопоїзди і популярні в народі «далекобійники». Швидко і без непотрібних клопотів отримати права CE вам допоможе автошкола на Подолі в Лубнах. Тут створені найкращі умови при цілком бюджетній вартості навчання.

Категорія CE умовно відноситься до професійних, дозволяє водити комерційний транспорт і займатися цим на постійній основі. Відкрити її – означає отримати професію, яка здатна забезпечити гідний рівень життя.

Що потрібно для отримання прав CE

Згідно із законом України, щоб отримати нову категорію, потрібно пройти навчальний курс по відповідному транспортному засобу. Якщо раптом захочете відкрити категорії, які знаходяться «нижче» тієї що у вас, то потрібно всього лише пройти двадцятигодинний курс водіння. Та скласти іспити. Щоб не здавати правила дорожнього руху, потрібно довести, що ви водили автомобіль останні 12 міс.

Необхідні документи:

  • копія паспорта або іншого документа, що посвідчує особу;
  • копія ідентифікаційного коду;
  • довідка, що ви керували авто останні 12 міс.;
  • медична довідка.

Переваги автошколи на Подолі в Лубнах

Наша автошкола надає найкращі умови. Відкрито кілька класів у різних частинах міста, це дозволяє економити час і гроші. Працюють групи вечірнього навчання та курси вихідного дня. Є можливість призначати водіння на будь-який час. Також можна змінювати місце проведення практики – починати і закінчувати водіння там, де вам буде зручно. У нас працюють тільки висококласні фахівці, які допоможуть освоїти управління вантажівкою з причепом в найкоротші терміни.

Навчатися в автошколі на Подолі зможе кожен, ціна цілком доступна – 2500 грн. Професіоналізм викладачів і психологічно комфортне середовище стануть важливим плюсом. Телефонуйте зараз, і зможете отримати права категорії CE вже через 2,5 місяця.




Наші контакти

Відправити повідомлення



+
потрібен ADR ?
клікай сюди