Водіння на автодромі

Як здають іспит з водіння на автодромі?

Важлива тема, яка хвилює всіх, хто вчиться на курсах в нашій автошколі на Подолі (Лубни) – як проводиться водіння на автодромі для іспиту. І це не дивно, адже вивчити теорію набагато простіше, ніж показати хороші результати на практиці. Тут проти студента працюють нерви, строгі співробітники Сервісного центру та маса інших чинників. Давайте детально розберемо це питання.

На що звернути увагу перед водінням в автодромі для іспиту

  1. Одяг і взуття повинні бути зручними і практичними. Влітку – простіше, ідеально підходять джинси, футболка і улюблені, злегка поношені кросівки, в яких ви проходили водіння. Взимку важливо одягатися так, щоб не замерзнути і разом з тим, не відчувати себе в салоні авто, як ведмідь в тісній барлозі. Також не рекомендую взувати гігантські берци, які одночасно перекривають всі три педалі. Це відноситься як до чоловіків, так і до жінок, особливо до схильних носити взуття на високих підборах. Якщо через модні, але не практичних чобіт зробити помилку – буде неприємно.
  2. Приходити трохи з запасом, достатньо 15 хвилин, тому що запізнення – це нерви і «моветон», а приїхавши на годину раніше, можна «перегоріти».
  3. З власного досвіду рекомендую йти в перших рядах, а не «чекати з моря погоди». За зайву годину очікування ви краще водити не будете, а ось співробітник Сервісного центру втомиться і може розсердитися.
  4. Заспокійливе – не рекомендую, так як таблетки знижують реакцію і викликають сонливість. Заснути за кермом, коли проходить водіння в автодромі для іспиту – добре, тільки якщо ви точно вирішили не отримувати права.
  5. Вимкніть телефон.

Що потрібно робити на іспиті і на які вправи звернути увагу

При посадці відрегулюйте сидіння і дзеркала, пристебніться, потім зніміть машину з ручника і після закінчення іспиту не забудьте поставити на ручник і включити нейтральну передачу. Обов’язково будуть такі вправи:
  • парковка у тротуарного бордюру;
  • розворот з використанням задньої швидкості в обмеженому просторі;
  • зупинка на підйомі і спуску;
  • заїзд в імпровізований гараж.
Найважливіший момент – все потрібно робити точно і спокійно. Категорично забороняється поспішати. Набагато краще діяти неквапливо і «чисто», ніж метушиться, помилятися і сподіватися, що інспектор не помітить. Пам’ятайте, у вас є право на три помилки, це і добре, і погано одночасно. Добре – тому що через хвилювання всяке буває, погано – що всього на три, а не на 5. Також, існує універсальне «протиотрутне від іспитів», воно називається відпрацювання всіх прийомів і маневрів на заняттях. Основа нашої методики – практичне навчання. Автошкола на Подолі в Лубнах прагне підготувати учнів так, щоб водіння в автодромі для іспиту пройшло максимально вдало. Хочете відвідати пробний безкоштовний урок, або відразу записатися на курси? Телефонуйте зараз, і вже через 2,5 місяця отримаєте права.
Наші контакти

Відправити повідомлення



+
потрібен ADR ?
клікай сюди