Уроки водіння на "механіці"

Уроки водіння на “механіці” в Лубнах

Уроки водіння на “механіці” – це безсмертна класика, яка буде актуальна доти, поки в світі залишаються автомобілі з механічною коробкою передач. Навчання на МКПП – складний і не швидкий процес. Початківець, водій ще не вміє перемикати швидкості, натискати на педалі, контролювати дорогу, рулити і слухати радіо одночасно. Але будь-яке серйозне вміння досягається за рахунок практики і прогресивної методики навчання. У нас все це є, саме тому уроки водіння на «механіці від автошколи на Подолі (в Лубнах) – ефективний спосіб стати водієм транспорту будь-якої категорії.

Що прискорює освоєння МКПП?

Щоб швидко засвоїти керування на МКПП, можна читати посібники, але навряд чи це дасть помітний результат. Тонкощі, особливості та відчуття автомобіля приходять тільки з практичним досвідом. У цій ситуації допоможе досвідчений інструктор, який підходить вам по психологічному складу. Адже одна людина засвоює швидше, інша – повільніше, але більш ґрунтовно. Хтось розуміє одразу, декому потрібно показати три рази і все пояснити, перш ніж людина «поїде». До речі, ті, хто схоплює повільно, часто соромляться перепитати і роблять помилки. Знаючи про це, ми ввели в нашій автошколі опцію вибору інструктора. Буде можливість навчатися у того, хто може пояснити все так, як вам ближче і зрозуміліше.

Чому краще вчиться водити на “механіці”

Власники сучасних авто часто вибирають на курсах машини з «автоматом», і в цьому є своя логіка. Управляти – простіше, безпека – вище, та й економічність на висоті. Але будь-який досвідчений водій скаже, що тільки «механіка» дає особливе відчуття, за яке так люблять водити машину. МКПП вимагає від водія особливих навичок і спеціалізованих рефлексів. Ну і звичайно, після механічної коробки їздити на автоматичній не складе труднощів, а ось зворотний процес зажадає значних зусиль при перенавчанні. У підсумку потрібно сказати, що яку б ви коробку швидкостей не вибрали, якість вашого водіння буде залежати тільки від вашого бажання і кваліфікації інструкторів, що вас вчили. Тому рекомендую брати уроки водіння на “механіці” у професіоналів нашої школи. Ми надаємо найкращі умови для навчання і безкоштовний пробний урок, який допоможе вам визначитися. Телефонуйте і записуйтеся, набір на уроки водіння на механіці в автошколі на Подолі (Лубни), закінчується на останньому тижні кожного місяця.
Наші контакти

Відправити повідомлення



+
потрібен ADR ?
клікай сюди