Уроки водіння на автоматі

Уроки водіння на «автоматі» в Лубнах

Уроки водіння на автоматичній коробці передач потрібні тим, хто прагне йти в ногу з часом. І це розумне рішення, якщо хочете спростити керування, або вже володієте авто останніх поколінь. Автошкола в Лубнах допоможе максимально швидко освоїти водіння, вивчити правила і здати іспит в Сервісному центрі.

«Механіка» vs «автомат»

Доводилося чути, що з «автоматом» їздити простіше простого і не доведеться перенавчатися після «механіки». І дійсно, автомобіль не глохне, якщо різко відпустити зчеплення (його тут просто немає). Початківець водій може сконцентруватися на дорожній обстановці і не витрачає сили на «натиснути – плавно відпустити». З АКПП простіше заїжджати на пагорби, легше розганяти і паркуватися. Але є і техніка безпеки про яку потрібно знати, щоб не вкладати потім гроші в дорогий ремонт. Зламати коробку можна, не докладаючи значних зусиль, наприклад, при парковці під кутом, якщо не використовуєте ручне гальмо, шестерню може просто «закусити». Також при водінні «автомата» небезпечно:
  • заводити машину з розгону;
  • буксирувати швидше 50 км/год .;
  • вмикати режим парковки при русі;
  • буксувати в сніговій каші або бруду, намагатися виїхати, розгойдавшись;
  • працювати на максимальних обертах;
  • дріфт.
Далеко не всі автолюбителі, які пересідають на «автомат» з «механіки», знають про ці особливості. Тут потрібен кваліфікований інструктор, який все розповість і покаже, як правильно використовувати АКПП. Тому, якщо хочете водити сучасне авто – ласкаво просимо на уроки водіння на «автоматі» в автошколу на Подолі (Лубни).

Правила дорожнього руху ніхто не відміняв

Не важливо яка коробка швидкостей, але правила знати треба – це важливий момент навчання і маркер, наскільки хороші курси, на яких ви вчитеся. Якщо вам доводиться самостійно зубрити кілометри квитків, або відразу кажуть, що вчити не треба – це неправильна автошкола. Вже давно є методики і комп’ютерні програми, що прискорюють і полегшують засвоєння інформації. Вчитися потрібно серйозно, але легко і цікаво! Приходьте в нашу автошколу на Подолі в Лубнах, записуйтеся на пробний безкоштовний урок, і ми вас не розчаруємо.
Наші контакти

Відправити повідомлення



+
потрібен ADR ?
клікай сюди