Уроки водіння для дівчат

Уроки водіння для дівчат

Не всім зрозуміло, для чого потрібні уроки водіння для дівчат. І дійсно, навіщо виділяти цей напрямок, якщо правила одні, ті ж дві руки і дві ноги … Але є логічна відповідь на це питання – люди різняться по психологічним особливостям, швидкості сприйняття інформації і реакції у важкі моменти. Зараз прийнято говорити про існування «жіночого стилю» водіння. Автошкола на Подолі (Лубни) практикує спеціальну методику уроків водіння для дівчат.

Особливості уроків водіння для дівчат

Сенс спеціального навчання полягає в тому, щоб зробити його більш ефективним, використовувати сильні риси жінок і згладити слабкі:
  • хороша пам’ять і легке запам’ятовування;
  • прокачати високий рівень відповідальності при водінні авто;
  • усунути проблеми з орієнтуванням на місцевості і читанням карт;
  • знизити тривожність і невпевненість в собі;
  • використовувати уважність і акуратність.
Пам’ять – сильна риса жінок, жарт про «дівочу пам’ять» зовсім про інше. Згадайте, скільки хорошистів і відмінників було в вашому класі серед хлопців, і скільки серед дівчаток, і відразу стане ясно, хто більше працьовитий і краще запам’ятовує матеріал. З правилами дорожнього руху у дівчат все чудово! Підвищена відповідальність – палиця з двома кінцями. З одного боку, пані водять акуратніше чоловіків, що добре і правильно. З іншого боку – відповідальність може переходити в підвищену тривожність. Це вже негативний прояв. Потрібно зрозуміти, чому жінка не впевнена в своїх силах, і допомогти їй адаптуватися. Для цього можна використовувати уважність і акуратність. Правильне водіння знімає безліч проблем на трасі і в місті. Якщо їздити за правилами, ймовірність потрапити в неприємну ситуацію набагато менше. Важливо, щоб, зіткнувшись з труднощами, дівчата були позитивно налаштовані і не втратили інтерес до уроків. Для цього в автошколі в Лубнах ми використовуємо більш м’яку програму навчання і виділяємо більше часу на практичне освоєння автомобіля. Психологи кажуть, що пані краще вчаться якщо їх не підганяють. Знявши стереотипи і залишивши спроби наздогнати чоловіків, вони легко освоюють необхідні навички і стають хорошими водіями.  Наші уроки водіння для дівчат в Лубнах – ефективний і легкий спосіб не тільки отримати права, а й навчитися впевнено керувати автомобіль. Разом ми обов’язково цього доб’ємося!
Наші контакти

Відправити повідомлення



+
потрібен ADR ?
клікай сюди