Уроки водіння автомобіля в Лубнах

З кожним днем кількість автомобілів на наших дорогах збільшується. Ще 50 років тому хтось сказав, що машина-це не розкіш а засіб пересування, і зараз ця фраза актуальна як ніколи. Уміння керувати машиною і наявність прав стає чимось на зразок обов’язкового атрибута сучасної людини. Навіть якщо поки немає авто, то краще бути готовими до того, що рано чи пізно воно з’явиться. Хочете навчитися впевнено керувати автомобілем? Тоді уроки водіння від автошколи на Подолі в Лубнах – це те, що вам потрібно. Переконається в цьому можна, записавшись на безкоштовне пробне заняття для новачків.

що потрібно для уроків водіння автомобіля

По суті – тільки бажання, тому що, швидше за все, інше у вас вже є:
  • паспорт;
  • код ІПН;
  • довідка (видають в будь-якій поліклініці).
Повний курс на категорію Б коштує 2500 грн., без переплат і прихованих платежів. Категорія а (мотоцикл) ще дешевше – 1800 грн. Це недорого і доступно для переважної кількості громадян України.

чому навчать на уроках водіння в Лубнах

Водіння транспорту-справжнє мистецтво. Тут мало визубрити сотню правил, навчитися рушати, паркуватися і здавати задній хід. Щоб бути впевненим водієм потрібно відчувати габарити автомобіля, специфіку траси, обстановку і те, що роблять сусіди. Тільки після цього можна говорити про комфортне, спокійному водінні без нервування і стресу. Щоб освоїти водіння на такому рівні, потрібна хороша теоретична підготовка і потужна, професійна практика. Викладачі нашої школи на уроках водіння автомобіля прищеплюють учням всі необхідні навички. Ми пишаємося тим, що багато наших випускників здатні водити машину краще, ніж деякі автолюбителі зі стажем. Крім цього ми пропонуємо ряд додаткових опцій, які роблять процес підготовки ще більш приємним. Сюди відносяться:
  • можливість вчитися в будь-якому з КЛАСІВ, розташованих в різних частинах міста;
  • гнучкий графік занять вечорами і у вихідні дні;
  • Можливість вибрати собі інструктора;
  • групи набираються практично кожен місяць;
  • опція вибору маршруту для практичних занять.
Як бачите, ми створили всі умови для того, щоб уроки водіння автомобіля в Лубнах принесли вам користь. Хочете перевірити самостійно-телефонуйте зараз і зможете почати навчання з наступною групою.
Наші контакти

Відправити повідомлення



+
потрібен ADR ?
клікай сюди