Навчання на права категорії B

Навчання на права категорії B

Хочете отримати права на найпопулярнішу категорію? Автошкола на Подолі проводить навчання на права категорії B в Лубнах. Вчитися у нас не складно і зовсім недорого. Надаємо сучасні легкові автомобілі. Навчальна програма, на відміну від ДОСААФ, побудована так, щоб зробити уроки максимально ефективними.

Детальніше про навчання на права категорії B

Категорія Б – це дуже затребувана категорія прав. Сюди відносяться автомобілі вагою до 3,5 т., Розраховані на 8 і менше пасажирів. Більшість автомобілів відповідають саме цій категорії.

Що дає наша автошкола

Кілька років тому навчанням на права займалася організація ДОСААФ, тепер є маса сучасних автошкіл і курсів. Підібрати навчальний заклад не складно, інша справа, зробити це так, щоб не довелося потім шкодувати. Хто ж захоче витрачати час на зубріння, потім невиразне водіння, півгодини ганьби і ви отримуєте «корочку». Автошкола на Подолі надає:
     
  1. Зручний графік теоретичних уроків дозволяє пройти навчання без відриву від роботи або основного навчання.
  2.  
  3. Є навчальні кабінети в декількох районах Лубен.
  4.  
  5. Учень може сам підібрати наставника, це забезпечує психологічний комфорт.
  6.  
  7. Практичні заняття на легковому автомобілі можна призначити на будь-який час і місце.
Як бачите, це не ДОСААФ, навчання у нас дуже зручно. Іспити на отримання прав на водіння легкового автомобіля не викличуть зайвих хвилювань. Після проходження всього курсу навчання ви зможете вільно водити машину, паркуватися, відчувати габарити і дистанцію. Навчання на права категорії Б стартує практично кожен місяць. Хочете дізнатися подробиці? Телефонуйте і приїжджайте до нас.


Наші контакти

Відправити повідомлення



+
потрібен ADR ?
клікай сюди