Інструктор з водіння

Інструктор з водіння автомобіля в Автошкола на Подолі (Лубни)

Досвідчені і доброзичливі інструктори з водіння – це як мінімум половина успіху будь-яких курсів навчання водінню автомобіля. Як би не старалися викладачі теоретичних уроків, стане учень впевненим водієм чи ні – багато в чому залежить саме від автоінструктора. Тому рекомендуємо, підбираючи школу водіння, в першу чергу звертати увагу на професіоналізм викладачів. А також на те, наскільки вам з ним комфортно спілкуватися один на один і на уроках. Забігаючи наперед скажу, Автошкола на Подолі серйозно підходить до цього питання, тому передбачена опція індивідуального вибору автоінструктора водіння.

Як підбирати інструктора з водіння автомобіля

Є кілька важливих критеріїв:
     
  1. Професіоналізм в практичному керуванні автомобілем. Учитель повинен сам вміти водити авто досконало, тільки після цього можна говорити про безпечні парковках, швидкому Драйвінґ, маневрах на швидкості і тощо
  2.  
  3. Володіти викладацьким талантом. Водіння автомобіля – це наука і мистецтво одночасно. Є теорія, але є і практика. Складно тому що всі люди різні. Хороший викладач водіння зуміє розкрити талант будь-якого учня, незалежно від навичок, статі і віку.
  4.  
  5. Бути спокійним і психологічно стійким. Нервовий, дратівливий людина не має права вести навчальні уроки з водіння машини. Таким краще взагалі не сідає за кермо, не кажучи вже про викладання. Професіонал – завжди ввічливий і доброзичливий.

Що дає індивідуальний підбір інструктора з водіння

Швидкий прогрес по виробленню необхідних навичок, засвоєння уроків водіння, якість навчання і впевнене водіння автомобіля вчорашнього новачка – все це безпосередньо пов’язано з обов’язками наставника. Як ви будете рушати з місця, паркуватися і відчувати драйвинг залежить від вас та його. Тому рекомендуємо звертатися в таку автошколу, що зможе забезпечити найбільш комфортні і прогресивні уроки водіння автомобіля. Телефонуйте, одразу ж, чекаємо вас в Автошколі на Подолі.
Наші контакти

Відправити повідомлення



+
потрібен ADR ?
клікай сюди