Курс водіння тягача

Де і як отримати уроки водіння тягача?

Автошкола в Лубнах на Подолі надає відмінну можливість не тільки отримати права водія, але і придбати хороші, практичні навички водіння автотранспорту. Школа використовує сучасну, прогресивну програму навчання, яка поєднує в собі вивчення правил дорожнього руху – теоретичну підготовку, а також практичні заняття з освоєння транспортного засобу. Досвідчені інструктори і належна навчальна база дозволяють швидко навчитися впевнено і безпечно керувати будь-якими автотранспортними засобами. Автомобільні курси в Лубнах підійдуть не тільки для початківців, а й для тих, хто хоче відкрити ще одну, додаткову категорію. Наприклад, освоїти управління вантажівкою, автобусом і важким автотранспортом. Крім високого рівня навчання, автошкола піклується про зручність і комфорт своїх студентів. Так, студенти які навчаються на курсах мають можливість самі складати графік занять. Є групи вихідного дня та вечірні класи. У місті створені філії в різних районах і будь-хто може самостійно обрати, де зручніше проходити навчання.

Особливості навчання на великогабаритних та важких автомобілях

Школа в Лубнах надає таку послугу, як курс водіння тягача. Метою занять є наступне:
  • дати можливість водієві відчути габарити машини;
  • навчитися маневрування, виконання поворотів і руху по різних траєкторіях;
  • навчитися руху заднім ходом.
З метою набуття навичок впевненого руху на фурі досвідчені інструктори автошколи покажуть на практиці і навчать вас певним прийомам і методам водіння, дадуть знання з:
  • особливості експлуатації автопоїзда;
  • прийомам керування і ефективному водінню тягача;
  • заїздів заднім ходом, під різними кутами руху і виконання парковки;
  • проведуть заняття з точності під’їзду машини до перешкоди;
  • навчать приставці (зміщення) фури з малого кута повороту;
  • руху тягача з поворотом 90 градусів в ту чи іншу сторону переднім чи заднім ходом.
В ході занять в автошколі на Подолі (Лубни) ви станете впевнено почувати себе на дорозі і не будете губитися в складних ситуаціях. Стараннями інструкторів і викладачів студентам забезпечена сприятлива і доброзичлива атмосфера. До послуг учнів належна навчальна та матеріально-технічна база. Якісна послуга надається за досить помірною ціною. Телефонуйте і записуйтеся на уроки водіння тягача.
Наші контакти

Відправити повідомлення



+
потрібен ADR ?
клікай сюди