Водіння для жінки

Жіночі курси водіння в Лубнах

Пройшли ті часи, коли жінок не брали на відповідальну роботу, не пускали на корабель і не дозволяли водити автомобіль. Зараз милі дами можуть все, є жінки-космонавти, капітани далекого плавання, генерали армії і водії таксі. Та й для представниць менш екзотичних професій зараз відкриті всі можливості. Може бути тому, відсутність автомобіля серйозно знижує мобільність в місті і за його межами. Чому ж кількість жінок за кермом невелика? Чому необхідно влаштовувати окреме навчання з водіння для жінок, і чим воно відрізняється від чоловічого – розберемо далі в цій статті.

Особливості «жіночого стилю» водіння

Жінка мало відрізняється від чоловіка в плані фізіології – руки і ноги є, значить водити авто зможе. Але є психологічні особливості, які ускладнюють навчання на звичних нам курсах:
  • дами більш емоційні, а значить схильні до хвилювання і втрати контролю;
  • важче чоловіків переживають стрес;
  • гостріше реагують на критику, особливо виражену на «підвищених тонах»;
  • жінки повільніше освоюють роботу з механічними пристроями.
Але є і позитивні якості і вони не менш важливі:
  • високий рівень відповідальності при водінні авто;
  • хороша пам’ять;
  • при достатній практиці – відмінні показники якості водіння.
Автошкола на Подолі вже кілька років проводить навчання з водіння для жінок. Ми знаємо як залагодити проблемні особливості та розвинути позитивні риси «дамського стилю» водіння. Просто «прекрасну стать» треба вчити трохи інакше, ніж чоловіків.

Детальніше про навчанні

Навчання з водіння для жінок в нашій автошколі базується на кількох принципах. Найважливіший – доброзичливість, адже тільки в комфортній обстановці хочеться добре вчиться. Терпіння і спокій – це найкращі помічники в роботі. Відсутність поспіху – суєта взагалі поганий союзник, а при роботі з жінками вона не припустима. Ну і підбадьорювання – найпотужніший інструмент для тих, хто не впевнений у своїх силах. Як бачите – нічого складного, і результати перевершують очікування, у нас «їдуть» всі. Хочете на своєму досвіді переконатися, що це так? Просто зателефонуйте і домовтеся про безкоштовний пробний урок. Ми впевнені, що вам сподобається.
Наші контакти

Відправити повідомлення



+
потрібен ADR ?
клікай сюди