Вартість водіння в школі

Вартість водіння в школі на Подолі

Пройти навчання водінню і отримати права в Автошколі на Подолі нескладно. До ваших послуг кілька навчальних класів в різних частинах міста, а також кваліфіковані викладачі, сучасні автомобілі і розвинена матеріально-технічна база. Хочете самі все побачити? Записуйтеся і приїжджайте на пробне заняття з водіння.

Від чого залежить вартість водіння в нашій автошколі?

В першу чергу, ціна занять залежить від вибору транспортного засобу, який збираєтеся освоювати. Наприклад, категорії А і А1 обійдуться вам в 1900 гривень. Йдеться про мотоциклах і мопедах. Ці транспортні засоби економічні в плані пального і запчастин, тому і вартість нижче. Розрахунок іде від 140 гривень за практичний або теоретичний урок водіння або теорії. Категорія B – найбільш затребувана у автолюбителів, до неї відносяться легкові машини, більш вимогливі по запчастинах і бензину, тому й ціна вища. Вартість занять з водіння в автошколі складе приблизно 3200 грн. Розрахункова ціна 2-х академічних уроків – 170 грн. Тривалість практичного і теоретичного навчання водінню – 8 тижнів. Професійна категорія B (+ C) зажадає трохи більше часу на навчання, як і засобів. Навчання триватиме 12 тижнів, ціна практики – приблизно 3700 гривень, тобто 200 грн. за урок. Навчання на категорію С1 – компактні вантажівки масою до 7,5 тонн, коштує приблизно 2700 грн., З розрахунку 150 грн. за урок водіння.

Вартість водіння в школі для тих, хто проходить перепідготовку

Перепідготовка – це відкриття додаткової категорії. Якщо хочете навчитися і отримати права на «нижчу» категорію, теорію здавати не доведеться, достатньо пройти практичні заняття з водіння в автошколі.
     
  • Категорія С (при наявній В) обійдеться в 2800 грн.;
  •  
  • D – 3100 гривень;
  •  
  • D1 – 2700 грн.;
  •  
  • РЄ – 2700 грн.
Як бачите – нічого складного і зовсім недорого. Для зручності в нашій автошколі є можливість оплати уроків з водіння частинами. Телефонуйте і приходьте до нас.
Наші контакти

Відправити повідомлення



+
потрібен ADR ?
клікай сюди