Права категорії А1

Права категорії А1, що це таке і навіщо потрібні

Наша автошкола на Подолі, в Лубнах запрошує всіх бажаючих на курси водіння категорії А1. Йдеться про легкі мотоцикли, моторолери, мопеди і електротранспорті потужністю до 4 кВт і об’ємом двигуна до 50 кубічних сантиметрів.

На перший погляд здається, що такий об’єм двигуна – це майже велосипед, адже швидкість і потужність «коня» невеликі. Але практика показує, що це упереджена думка. Сучасні скутери, з об’ємом мотора 49 куб. см., розвивають «крейсерську» швидкість близько 60 км/ч., при цьому, можуть розігнатися до 100 км/год! Погодьтеся, це вже «не дитячі» показники, водій-початківець може створити проблеми собі і іншим, а значить, вчитися потрібно!

Для кого актуальна категорія А1?

Згідно із законодавством України, отримати права на категорію A1 можна в 16 років. Це нескладно і доступно всім – навчання коштує 1800 грн. (А у нас ще і можливість оплати частинами).

Тому виникла думка, що категорію А1 найчастіше прагнуть отримати юнаки і дівчата. Економічний, маневрений скутер – те, що потрібно для поїздок по місту і ближнім передмістям. Водій не залежить від пробок і паркувальних місць. Витрата бензину така, що за вартістю поїздка на мопеді може зрівнятися з громадським транспортом. Але виявилося, що легкі мотоцикли припали до смаку не тільки молоді, а й людям старшого віку. – А чому б і ні? Якщо це недорого, легко і зручно. Можна сказати, що легкий мотоцикл став транспортом для будь-якого віку і соціальних верств.

Також, досить часто, моторолери використовують в комерційних цілях: для перевезення кореспонденції, доставки піци, продуктів і т.п. І тут вже неможливо обійтися без посвідчення на категорію A1.

Як ми вчимо?

Вчитися потрібно легко і ефективно – в цьому полягає найважливіший принцип нашої автошколи в Лубнах. У нас можна займатися у вечірній час або у вихідні. Створені всі умови, щоб максимально швидко і якісно підготуватися і здати іспити:

  • ефективна методика навчання;
  • зручні класи в різних частинах міста;
  • сучасні скутери;
  • можливість вибрати собі інструктора;
  • досвідчені фахівці допоможуть без стресу освоїти практику водіння;
  • супровід та підтримка до вдалого фіналу.

Тривалість курсів становить приблизно 2 місяці. Якщо у вас вже є права іншої категорії – теорію здавати не доведеться, достатньо буде практики водіння.

Зважилися? Тоді телефонуйте, і чекаємо вас на курсах. Всім бажаючим надаємо безкоштовний пробний урок. Ми впевнені, що все пройде як не можна більш вдало, і вам сподобається.




Наші контакти

Відправити повідомлення



+
потрібен ADR ?
клікай сюди