Перепідготовка водіїв

Перепідготовка водіїв в автошколі на Подолі

Під перепідготовкою водіїв найчастіше мають на увазі відкриття нових категорій. Якщо у вас вже є права, то додаткова кваліфікація – це чудова можливість освоїти перевезення більш конкурентних вантажів для просування по кар’єрних сходах. Пройти навчання, здати державні тести і отримати відповідний документ може кожен водій. Це саме можна сказати і до навчання на «нижчі» категорії. Мотоцикл, квадроцикл або мопед – чудове хобі, яке тепер може дозволити собі кожен. Але доступність такого транспорту не скасовує необхідності перепідготовки водіїв, знання основ і отримання відповідної книжки.

Детальніше про перепідготовку водіїв

Курси водіння Автошкола на Подолі проводять перепідготовку водіїв в повній відповідності з державними вимогами. У нас можна пройти навчання перевезень категорій: «А», «С», «С1», «D», «D1», «BЕ», «CE», «C1E». Ось кілька важливих моментів:
     
  • Якщо хочете відкрити «вищу» категорію, доведеться пройти курс і довести відповідні знання як книжкової теорії, так і практики.
  •  
  • «Нижчі» категорії вимагають 20-годинного практичного курсу водіння, іспитів і підтвердження практики перевезень в перебігу 1 року.
  •  
  • Якщо водій не керував транспортом рік, то закон вимагає повторного складання іспитів знання ПДР на відповідну категорію перевезень.
Курси Автошколи на Подолі допомагають водіям в найкоротші терміни і без клопоту пройти навчання, освоїти перевезення, скласти іспити і отримати документ. Важливо, що вартість наших послуг доступна кожному, є класи в різних районах Лубен, заняття проводяться в зручний час. Телефонуйте і записуйтеся на пробне заняття для водіїв. Перепідготовка водіїв в автошколі на Подолі.


Наші контакти

Відправити повідомлення



+
потрібен ADR ?
клікай сюди