Навчання водінню транспортного засобу

Навчання водінню транспортного засобу

Хочете отримати права і пройти курс бученія водінню транспортного засобу? Допоможемо зробити це швидко, легко і без зайвого клопоту. До ваших послуг кваліфіковані інструктори і зручна навчальна база. Класи нашої школи розташовані в різних пунктах міста. Це зручно, тому що не доведеться витрачати час на поїздки на заняття і назад.

Два важливих переваги Автошколи на Подолі

Розробляючи план занять, ми постаралися закласти прогресивну навчальну програму, в якій відображені новітні зміни в постановах ПДР. Друге – зручні маршрути практичних занять з водіння.

Програма містить новітній перелік змін в правилах дорожнього руху і порядку постанов України. Їх важливо знати, тому що те, чого вчили 10 і 15 років тому частково застаріло. Постійно накопичуються різні нововведення в переліку нормативних актів, змінюється порядок і вимоги до водіїв. Звичайно, це не означає переучуватися, але тримати руку на пульсі подій – потрібно. Знання – сила, і важливо знати свої права, щоб успішно протистояти обставинам.

Для нас важливий ваш комфорт. Рух за зручним дорожньому маршруту – важливий пункт, який економить час і сили наших учнів. Ви можете домовитися з інструктором, і він буде чекати вас автомобілі там, де зручно. Закінчити водіння можна прямо біля вашого будинку. Чи не доведеться добиратися ввечері через півміста. Також працюють групи вихідного дня. Навчання водінню транспортних засобів буде проходити, коли і де вам зручно!

Зважилися – телефонуйте зараз, а якщо сумніваєтеся – приходьте на безкоштовне пробне заняття.




Наші контакти

Відправити повідомлення



+
потрібен ADR ?
клікай сюди