Інструктор з водіння

Інструктор з водіння, Автошкола на Подолі

Щоб навчитися вільно водити авто, а також отримати водійське посвідчення, потрібен досвідчений фахівець, професійний інструктор з водіння. Де його знайти? На перший погляд здається, що в наш час не бракує в курсах і школах, з іншого боку, падає підготовка середнього водія. Чому так? Тому що багато вчать «для галочки», застаріла методика, незадовільна технічна база. Яким повинен бути хороший інструктор з водіння і де його знайти – розберемо ці питання далі. Автоінструктор зобов’язаний бути професіоналом своєї справи і досконало вміти управляти машиною. Тільки це півсправи, автоінструктор, це ще й досвідчений, педагог. Важливо знайти такого інструктора, щоб міг легко і вільно відповідати на питання учнів, не нудно вести уроки водіння, доброзичливо спілкуватися з клієнтами, зберігати спокій і доброзичливість в будь-яких ситуаціях.

Критерії хорошого інструктора з водіння

Що повинен знати і вміти фахівець-автоінструктор? Уже говорилося вище про те, що важливий педагогічний талант. Інструктор не тільки сам є фахівцем і досвідченим водієм, але також може перетворювати початківців учнів в кваліфікованих автомобілістів. Для цього необхідний власний досвід викладання, а також навички комунікації і величезний запас терпіння у інструктора з водіння. Автоінструктора школи на Подолі підбираються саме за такими вимогами. Крім того, ми радикально вирішуємо питання психологічної сумісності, учень сам може вибрати собі наставника. Так ми знімаємо найбільш часті проблеми, на які скаржаться учні:
     
  • «він мені неприємний» – сумісність фахівця і клієнта;
  •  
  • «не розумію, що він говорить» – рівень викладання інструктора з водіння на заняттях;
  •  
  • «не може пояснити» – кваліфікація автоінструктора як фахівця.
Знайти професійного інструктора з водіння в Автошколі на Подолі нескладно. Просто зателефонуйте в наш офіс і запишіться на безкоштовний пробний урок. Наша школа водіння надає клієнтам тільки досвідчених автоінструктор-фахівців, які зможуть знайти спільну мову з будь-яким учнем, а також прищепити навички водіння автомобіля. Середній досвід фахівця інструкторського складу школи приблизно 10 років, це саме можна сказати і до викладачів теорії. Кожен інструктор Автошколи на Подолі легко знаходить правильний підхід до клієнта будь-якої статі і віку.

Автошкола на Подолі – це зручне навчання

Наша автошкола працює вже більше 10 років. Ми відкрили кілька класів для теоретичних занять, вони розташовані в різних частинах міста. Вам не доведеться довго добиратися до школи, а потім назад, є можливість вчитися поруч з будинком. Ще один плюс – вечірні заняття і школа вихідного дня. У вас є можливість відвідувати уроки тоді, коли зручно. Водіння з автоінструктор можете призначати за погодженням, тобто в будь-який зручний час.

Детальніше про навчання

Тривалість навчального курсу залежить від категорії, яку ви хочете отримати. Наприклад, легкові авто, найбільш популярна категорія – це приблизно 2 місяці. В цей термін входять теоретичні і практичні заняття. Якщо хочете максимально швидко пройти навчання в автошколі, телефонуйте і записуйтеся в групу. Нові курси стартують практично кожен місяць, вартість занять вас, безсумнівно, порадує.
Наші контакти

Відправити повідомлення



+
потрібен ADR ?
клікай сюди