Ціни на автошколу

Ціни на навчання в автошколі

Вітаємо вас в Автошколі на Подолі! Якщо ви прийшли на наш сайт, то швидше за все, плануєте отримати права і підшукуєте курси. Рекомендуємо звертатися в наше відділення в Лубнах, і зможете освоїти водіння автомобіля в найкоротші терміни і без зайвого клопоту. Це саме можна сказати і до навчання на додаткову категорію. Для цього у нас створені всі умови. Важливо, що ціни на автошколу чи не з’являться вам надмірними, вартість цілком бюджетна.
  • Принципи навчання на наших курсах:
  • Впевнене управління авто, а не зубріння.
  • Керувати автомобілем може кожен.
  • Вчитися потрібно легко і в слушний час.
Тепер давайте розберемо систему нашого навчання детально.

Як вчимо

Механічне заучування правил дорожнього руху завжди вважалося базою більшості курсів. Природно, теорію повинні знати все, але зубріння – це тільки чверть справи. Одна справа – курси, зовсім інше – місто і дорога. Для якісного навчання на курсах або в автошколі по відкриттю додаткових категорій, потрібно виробити навик правильного водіння і довести його до автоматизму. У Автошколі на Подолі ми проводимо навчання по системі, яка робить новачків впевненими автомобілістами, а не тільки готує до тестів. Причому ціна на автошколу доступна для всіх бажаючих, вартість занять «з нуля» або для відкриття додаткової категорії не перевищує 3000 гривень. Ми використовуємо спеціальні вправи, додатково закріплюють практично, то, що учень дізнається на теорії. Наша методика значно підвищує ефективність навчання.

Курси для широкого кола учнів

Водити машину зможе будь-яка людина, незалежно від статі і віку. Ця фраза очевидна тільки на перший погляд. У суспільстві ще сильні стереотипи, що жінка – поганий водій, або після 50 – важко навчитися. Суспільство нав’язує ці штампи і багато хто не йдуть займатися, кажучи, що бензин не дешевий, паркуватися ніде, не жіноча це справа, або простіше

Їздити на автобусі

Потрібно усвідомити, що ніщо не заважає навчанню, подолати страх можна легко, варто лише відвідати пробне безкоштовне заняття з водіння.

Легке навчання у зручний час

Справи і робота не повинні заважати розвитку, а навчання на курсах – це і є розвиток корисних в наш час навичок, відкриття можливостей вільного пересування. Якщо у вас є пара годин в день – ніщо не завадить отримати права або відкрити додаткову категорію. Для цього у нас є:
  • вечірня школа;
  • група навчання на вихідних.
І що важливо, класи в різних частинах міста. Ви зможете проходити навчання там, де зручно і коли зручно! Крім того, практику водіння можна призначити на будь-який час. Заняття розпочнеться і закінчиться там, де вам зручно! Як бачите, тепер ніщо не заважає навчанню на наших курсах. Після закінчення автошколи ми гарантуємо вам впевненість в собі на іспитах і приємне водіння після. Телефонуйте зараз, групи комплектуються щомісяця, вартість уточнюйте у консультанта!
Наші контакти

Відправити повідомлення



+
потрібен ADR ?
клікай сюди